Evenemang

Evenemang

Vad händer i Ulvsjön

 

Under ett år är det mycket som sker uppe på Ulvsjön. Här nedan kan du se vad som händer just nu i Ulvsjön. Så kika gärna in på här ofta för att inte missa vad som händer i Ulvsjön.

 

 

Vill du inte missa något?

Följ oss på vår Facbooksida

Folkets Hus Ulvsjön

REBELLEN FRÅN ULJVSJÖN

DATUM SOM ÄR UTSÅLT 

12 juni Utsålt

18 juni kl 14 Utsålt

19 juni kl 14 Utsålt


Köp biljetter hos Stöde mix eller

WWW.Kulturbiljetter.se

Skotercafé

Nu på lördag den 9 februari är skotercafét öppet mellan 11-14. Kom med skoter eller bil. Vi på Ulvsjön Folketshus kommer att ha försäljning av hamburgare mm.

Vi har swich!

Välkomna

Julfest

Ett lyckat arrangemang men ca 60 stycken anmälda. gott julbord och underhållning av Ålsta artistlinje. efter middgen bjöds det upp till dans. festen slutade kl 01.00 då bussen gick ned till Stöde. Tack alla inblandade!

Skotercafé

I vintras hade vi skotercafé där man kunde passa på att ta en sväng ut på skotern. Eller bara passa på att komma ut till vår fantasitka natur. Vi hade försäljning på allt ifrån hamburgare, korv, gulaschsoppa till våfflor och mackor.

 

Ulvsjön ligger i närheten till skoterled S1.

 

Är du mer intressard av att läsa om skoterleder runt om Ulvsjön och Stöde kan du gå in på Stöde Skoterklubb

Hemvändardag 

 

En höjdpunkt för i år var hemvändardagen som vi arrangerade i sommras. Alla som på något sätt har en kopling till Ulvsjön fick "återända" hem. De bjöds på fin musik och god mat, men framförallt ett fantastikst sällskap.