Evenemang

Evenemang

Skotercafé

I vintras hade vi skotercafé där man kunde passa på att ta en sväng ut på skotern. Eller bara passa på att komma ut till vår fantasitka natur. Vi hade försäljning på allt ifrån hamburgare, korv, gulaschsoppa till våfflor och mackor.

 

Ulvsjön ligger i närheten till skoterled S1.

 

Är du mer intressard av att läsa om skoterleder runt om Ulvsjön och Stöde kan du gå in på Stöde Skoterklubb

Hemvändardag 

 

En höjdpunkt för i år var hemvändardagen som vi arrangerade i sommras. Alla som på något sätt har en kopling till Ulvsjön fick "återända" hem. De bjöds på fin musik och god mat, men framförallt ett fantastikst sällskap.

Julfest

Ett lyckat arrangemang men ca 60 stycken anmälda. gott julbord och underhållning av Ålsta artistlinje. efter middgen bjöds det upp till dans. festen slutade kl 0100 då bussen gick ned till Stöde. Tack alla inblandade!

Skotercafé

Nu på lördag den 9 februari är skotercafét öppet mellan 11-14. Kom med skoter eller bil. Vi på Ulvsjön Folketshus kommer att ha försäljning av hamburgare mm.

Vi har swich!

Välkomna

Vad händer i Ulvsjön

 

Under ett år är det mycket som sker uppe på Ulvsjön. Här nedan kan du se vad som händer just nu i Ulvsjön. Så kika gärna in på här ofta för att inte missa vad som händer i Ulvsjön.

 

 

Vill du inte missa något?

Följ oss på vår Facbooksida

Folkets Hus Ulvsjön

ULVSJÖN

FOLKETS HUS

Mötesplats mellan berg och dalar.

Ulvsjön är en gammal finnskogsby som ligger i södra Medelpad ca 6mil från Sundsvall.

CONTACT US

 

        Ulvsjön 864 95, Stöde

 

        celiassonviklund@gmail.com

 

        0703630323

 

 

Copyright @ All Rights Reserved